Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mit tehet Magyarország?
  2007-10-24 19:25:42, szerda
 
  Mit tehet Magyarország?



Magyarország eljutott abba az állapotba, hogy ipara, kereskedelme, bankjai, energia- rendszere, stb: 90-95 %-ban idegen kézben van! Nyugat-Dunántúl termőföldje a zsebszerződések révén, valamint Fejér megyében, és az Alföld közepén, olasz, angol, holland, stb. befektetők több ezer hektárt vásárolnak 100 %-os tulajdonrésszel.





Pedig politikusainknak tudniuk illene, hogy a mezőgazdaság területe egyúttal az ország területe is, nem pótolható, nem helyettesíthető, és mint közismert, 30-40 %-ának külföldi állampolgárok kezébe kerülése már hazánk szuverenitását is veszélyezteti.'

Hogyan jutott ide Magyarország? Kádár a 70-es évek elejétől az MNB elnökének véleménye ellenére, Fekete Jánosra hallgatott - akí mögött a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap állt - és aki folyamatosan rábírta őt a kölcsönök felvételére. Tudjuk, hogy a kölcsönökkel nem az elavult gazdaság szerkezettét javították, nem ésszerű beruházásokra, hanem fogyasztásra, a nép szimpátiájának megszerzésére költötték, ezzel a fennálló elavult gazdasági szerkezetet konzerválták. Továbbá ennek segítségével juttatták hozzá a Szovjetuniót a legmodernebb nyugati gyártmányokhoz, (az embargo alatt álló cocom lista miatt a magyar-szovjet export-import keretében). Így jött össze az adósságspirál jóvoltából 1989-90-re 21,5 milliárd dollár bruttó külső adósság.

Ma már tudjuk, hogy az egész nyugati világot a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank mögött álló globális pénzhatalom irányítja. A globális pénzhatalom kezében csak eszköz a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap. E két szervezet már 1989-90-ben kidolgozta Magyarországra vonatkozó terveit és utasításait, Kelet-Közép-Európa többi országára is, de ez más téma.

Így derült ki - utólag - hogy a rendszerváltozásban szereplőket és annak olyan lefolyását, mint ahogy történt, e két szervezet diktálta. Az akkor nyilvánosságra került ,,tanács' Magyarország számára: belátható időn belül a lakosság számának kb 6 millióra kell lecsökkennie. Ezt Emil Boleslav Lukac szlovák író drámai módon megjósolta: ,,miért keseregnek máguk mágyárok a trianoni határok miatt, amikor ezt az országot se tudják kitölteni és majd megkérdik máguktól, hogy kell-e ekkora terület a 6-7 millióra lecsökkent mágyár népnek!' Ez folyamatban is van (I. pl. az egészségügyi reformot). A többi tanácsot már nem is említem, mert nagyobb részt úgyis közismert! Az is kiderült szintén utólag, hogy e két szervezet a tanácsok' (privatizáció, stb.) megvalósításához milyen magyarországi rétegeket jelölt ki. Bátran mondhatjuk, hogy ezekre a nemzetellenes lépésekre legalkalmasabbak a posztkommunista párttagok voltak. Több okból. Ilyen pl. az is, hogy ennek az erőnek a birtokában volt ekkor a politikai és gazdasági hatalom, továbbá ebben a posztkommunista rétegben voltak nagy számban azok, akiknek szoros kapcsolatuk volt a globalista pénzhatalom nyugati képviselőivel és nem utolsósorban ebben a rétegben voltak biztosak abban, hogy a lebonyolítás közben semmi nemzeti ellenállásba nem fognak ütközni. Ez a csoport alaposan megtanulta szemináriumokon és a leninista egyetemen a marxista politikai gazdaságtan fóntos tételeit, tehát tudták, hogy mit kell tenniük a megváltozott helyzetben érvényesülésük érdekében. Mindezt bizonyítja az az esemény, hogy az 1989-es Ellenzéki Kerekasztal elindulása előtt ismert volt legbelső berkekben, hogy 'New-York titokban tájékoztatta azt a pesti liberális csoportocskát is, ami akkoriban az ifjú Rajk-csoport néven volt ismeretes.' Tehát ,,ők' már tudták azt, hogy a Máltai Konferencia előtt Pozsgay Imrét meghívják Amerikába. Ez meg is történt, ahol az idősebb Bush bizalmasan közölte vele, nemsokára találkozik Gorbacsovval Máltán, s megegyeznek a szovjet csapatok kivonásáról Kelet-Közép-Európából és e

térségben parlamentáris demokráciát hoznak létre. E változás végrehajtásában a liberálisokon kívül számolni kívánnak Pozsgayval, mint kommunista reformpolitikussal (lásd Pozsgay Imre előadását 1992. június 5-én a Kossuth Klubban). Pozsgay beszámolt az MSZMP Poltikai Bizottságának, s mivel a régi kommunista MSZMP a budapesti liberális csoportokkal keresztül-kasul össze volt, és ma is össze van fonódva politikai, gazdasági és családi kapcsolatok révén, ezért így, utólag érthető az SzDSz negatív magatartása az Ellenzéki Kerekasztal tanácskozásain. Végül nem is írták alá a megegyezést.

Így utólag, a megfelelő források ismeretében természetesen könnyű okosnak lenni, de a történetek folyamatos megértése miatt meg kell említeni néhány eseményt. Ilyen volt az, amikor Pozsgay beszámolója után (az MSZMP PB-nak jegyzőkönyvében olvasható) Horn Gyula kifejtette, minél hamarabb létre kell hozni a ,,kommunista ipari elitet'. Így indult el rohamléptekkel, tudatosan Németh Miklós akkori miniszterelnök tudtával és segítségével a spontán privatizáció, a társasági törvény, stb. Ezekkel a gazdasági törvényekkel (mai áron!) több ezer milliárd forinttal csapolták meg a nemzeti vagyont. Ekkor olvashattuk az újságokban, hogy 1 forintért is vehettek 'leértékelt' üzemeket, gyárakat, stb, az elvtársak. Ekkor ismerhettük meg Kapolyi, Máthé, Leisztinger, Demján, Huber, Széles, stb, neveket. A szomorú az, hogy az MDF kormányra kerülése után is folytatódott ez a privatizáció, mivel az MDF (Antall József) nem váltotta le az ebben szereplő köztisztviselőket (pl. Csepi Lajost, Szilvássy Györgyöt, stb,). A módszer az volt, hogy a lezüllött, veszteségessé tett gyárakat, üzemeket, stb. a bennfentes párttag baráti (Princz Gábor), vagy családi (Apró Piroska) kapcsolatok révén az általuk vezetett bankok rendkívül előnyös föltételekkel adtak milliós forint-nagyságú kölcsönöket, majd a 'fillérekért' megszerzett üzemeket, gyárakat stb. a hatalmon lévő párt, az ország közpénzéért megrendelésekkel tartotta életben. Láthajuk, hogy még ma is ez történik!!!

Mindezt a legszélesebb hazai és nemzetközi nyilvánosság elé kellett volna tárnia az MDF-nek. Ezzel a világraszóló botránnyal a szovjet csapatok kivonulása előtt (1990. májust írunk!), ha többet (pl. forradalmat) nem, de legalább új választások kiírását lehetett volna elérni, ha az MDF elnöksége egy demokratikus belső döntéssel lemondott volna a megnyert áprilisi választások sikere ellenére a hatalom átvételéről. Az új választáson az így erkölcsileg teljesen semmivé váló SzDSz ellenében az MDF elsöprő, valószínűleg kétharmados többséggel győzhetett volna. Ezután az MDF valóban véghez vihette volna a 'tavaszi nagytakarítást'. Az új gazdasági törvények, az igazságosabb privatizáció, stb. segítségével és a parlamenti kétharmados többség birtokában egy új honfoglalást vezényelhetett volna le a magyar nép javára. Az MDF elnöksége Antall József vezetésével nem ezt tette. A biztos miniszterelnöki széket már nem akarta veszélyeztetni egy újabb választás eredményével. Pedig akkor már tudta, hogy beteg. Antallnak rendkívül rossz emberismerete volt, ami abban is megnyilvánult, hogy természete miatt a legjobb szakemberek (pl. Kiss Gy. Csaba, Dr Ferencz Csaba stb.) hagyták el, akiket olyan emberekkel váltott fel, (pl a jelenlegi Szilvássy György, Kajdi József, stb), akik elvezették őt és az MDF-et az 1994-es katasztrofális vereségig. Ezt azonban Antall József már nem érte meg.

Antall Józsefen kívül Pozsgay Imre is - mert MDF-es barátait nem tájékoztatta - hozzájárult ahhoz, hogy az ország sorsát hosszabb ideig ne a nemzet szempontjából kostruktívabb konzervatív erők irányítsák. Ennek negatív hatása a nemzetre akkor még föl sem volt mérhető. Az eltelt időszak (1994-2007) ma már bizonyítja ezt, s még nem lehet tudni, hogy ennek a hibás politikának Magyarországra nézve milyen katasztrofális következményei lesznek.

Röviden ennyit az eltelt időszak megértéséhez. A részletekkel nem untatom honfitársaimat, mert azokat a törvényeket, intézkedéseket, stb. mindnyájan tudjuk, amelyeknek eredményeként súlyos politikai, gazdasági, morális stb. válságba került Magyarország. Hogy ebben mennyi része van a globális pénzhatalom által irányított Világbanknak, a Nemzetközi Valutaalapnak és a mindezeket szolgai módon végrehajtó MSZP-SZDSZ koalíciónak, ezt ítéljék meg olvasóim.

Ebből a helyzetből még egy forradalommal sem tud a nemzet kiszabadulni, mert azonnal értesítve lenne a nyugati globális pénzhatalom, hogy Magyarországon egy terrorista, antiszemita' forradalom tört ki és gyors segítségét kérnek ennek leverésére. A NATO azonnal meg is oldaná a ,,problémát' (Lásd Bosznia, Hercegovina, Szerbia, Koszovo, Irak, Afganisztán, stb).Erre 2001. szeptembere után hozott antiterrorista törvények adják meg a lehetőséget, amelyek az egész világra engedélyezik a NATO számára a beavatkozást. De ilyen a múlt évben az izraeli Knesszetben (parlament) hozott törvény is, amely szerint, ha bárhol a világon izraeli (zsidó) érdek sérelmet szenved, akkor jogot formálhat a beavatkozásra (a MOSZAD, stb.).

Ezek után vizsgáljuk meg, mi várhat ránk és hogyan szabadulhatunk ki e helyzetből, ha erre még egyáltalán lehetőség van. Abból kell kiindulni, hogy a felszabadult kelet-közép-európai országoknak milyen rendelkezési-, mennyi mozgási lehetőséget engedélyez a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank mögött álló globális pénzhatalom. Ebből következtethetünk arra, hogy a globális pénzhatalomnak mi lehet a célja Kelet-Közép-Európa posztkommunista országaival. Vizsgáljuk meg, hogy ezekben az országokban, hogyan zajlott le az ún. rendszerváltozás, mennyit engedélyeztek nekik a privatizáció folyamán és a régi kommunista hivatalnok-rendszer felszámolásában. A továbbiakban vizsgálnunk kell, hogy a politikai, gazdasági, stb. életükből hány százalékot kellett átengedni a multiknak. Országuk lakossága hogyan áll a kitelepülés és a betelepülés dolgában. Mik azok a nemzeti érdekek, amelyeket részben elnyom a globális pénzhatalom és mi az, amit eddig meg tudtak védeni.

Természetesen még sok szempontot lehet vizsgálni és mindezeket a magyar viszonyokkal összehasonlítani. Ez az összehasonlítás katasztrofális képet mutat Magyarországról. Mindezek után sejtjük, hogy mi lehet a célja a globális pénzhatalomnak a kelet-közép-európai országokkal, és különösen mi lehet Magyarországgal. Azt már látjuk az eddigi eseményekből, hogy ez a cél más ott és más itt.

Mit tehetünk? Hozzáértő szakértőknek kell az összefüggéseket meglátni és egy végrehajtható nemzeti programot kidolgozni. Tehát forradalommal semmiképpen nsm lehet eredményt elérni. Mi maradhat számunkra? Az első és egyik legfontosabb a rendszeres, folyamatos felvilágosítás ahol csak lehet (rádió, TV, politikai nyilatkozatok, stb). Mindenre azonnal reagálni kell akár pozitívan, akár negatívan az esetektől függően. Nagy súlyt kell fektetni a világ politikusainak, közvéleményének felvilágosítására, befolyásolására. Nagyobb anyagi erővel kell folyamatosan az új magyar elitet kinevelni (egyházi iskolák, egyetemek: Pázmány P., Károli G., Miskolci, Gödöllői, stb.), mert csak így tudjuk leváltani a régi posztkommunista rendszer vezető rétegét. Nagyon fontos, hogy minden országgyűlési választáson a megfelelő szakemberekkel (számítógéphez értökkel is... ) meg kell akadályozni a csalások lehetőségét. Sorsdöntő sok jól működő erős, polgári civil szervezet megalapítása (lásd Amerika és Nyugati civil szervezeteinek sikeres működését).

A kampányban nagyon okosan és politikai ravaszsággal a megfelelő, a multiknak is tetsző programmal lépjen föl a nemzeti oldal. Győzelem esetén nem a multiknak kell nekiesni, hanem az eddig létrejött nemzeti elittel azonnal leváltani az élet minden területén (politika, gazdaság, energia-rendszer, oktatás, egészségügy, stb) a posztkommunista felső-, és középső vezetőket. Ahogy ők tették igencsak eredményesen. Ezt az országunk életének minden területére vonatkozó programot a nemzeti oldal szakembereinek minél hamarabb ki kell dolgoznia, mert tudomásul kell vennünk, hogy csak demokratikus választásokon megnyert változás útján tudjuk elérni nemzetünk megmaradását. Hangsúlyozom, hogy egy újabb forradalom esetén megint eltaposnak bennünket (1956), mert azonnal a globális pénzhatalomhoz fordulnának segítségért azzal, hogy Magyarországon egy 'terrorista, antiszemita' fölkelés robbant ki. Ahogyan a szerbeket térdre kényszerítették, úgy Magyarországot még könnyebben elintéznék.

A következőket kell a nemzeti oldalnak tudomásul vennie: olyan ellenféllel állnak szemben, akiknek nincs becsülete, erkölcse, jelleme, akik soha semmikor és semmiben nem tartják be sem a szóbeli, sem a hivatalos játékszabályokat, az adott szavuk a nullával egyenlő, nem ismernek sem Istent, sem embert, sem hazát, sem családot. Csak egy ,,istent' ismernek, az ,,Aranyborjút', a pénzt, a pénzt és újra csak a pénzt és ennek profitját. Ezt is főképpen csak saját maguknak. Mindezt bizonyítja az őszödi beszéd utáni jellemtelen magatartásuk, hogy a kb 200 országgyűlési képviselő közül egyetlen egy sem állt föl és ítélte el az elhangzott beszéd tartalmát. Ez a jellemtelen magatartás a Guiness rekordok könyvébe való!

Ezek tudtával fogjanak munkába a nemzeti oldal képviselői, mert 'őket' a bosszúállás, a gyűlölet, a megfélemlítés, az egzisztenciális bizonytalanságba taszítás, a korrupció, az élet minden területén kifejtett diszkrimináció, a megtévesztés, a hazugság, az antiszemitizmus-bunkó használata vezérli. Mindezeket példák sokaságával lehet bizonyítani.



'Dum spiro spero' (Míg élek, remélek).



dr. Horváth László - mariaorszaga.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, legalkalmasabbak, játékszabályokat, bizonytalanságba, összehasonlítani, megvalósításához, megrendelésekkel, politikusainknak, felszámolásában, szemináriumokon, magyarországgal, jegyzőkönyvében, posztkommunista, kényszerítették, befolyásolására, magyarországról, zsebszerződések, összehasonlítás, helyettesíthető, végrehajtásában, egzisztenciális, miniszterelnöki, közvéleményének, összefüggéseket, antiszemitizmus, tulajdonrésszel, politikusainak, antiterrorista, szabadulhatunk, pénzhatalomnak, katasztrofális, tanácskozásain, magyarországon, miniszterelnök, rohamléptekkel, felvilágosítás, zsebszerződések révén, mezőgazdaság területe, ország területe, 70-es évek, kölcsönök felvételére, elavult gazdaság, fennálló elavult, legmodernebb nyugati, embargo alatt, magyar-szovjet export-import, adósságspirál jóvoltából, egész nyugati, globális pénzhatalom, akkor nyilvánosságra, lakosság számának, trianoni határok, Fekete Jánosra, Nemzetközi Valutaalap, Emil Boleslav Lukac, Ellenzéki Kerekasztal, Máltai Konferencia, Pozsgay Imrét, Gorbacsovval Máltán, Pozsgay Imre, Kossuth Klubban, MSZMP Poltikai Bizottságának, MSZMP PB-nak, Horn Gyula, Németh Miklós, Antall József, Csepi Lajost, Szilvássy Györgyöt, Princz Gábor, Apró Piroska, Kiss Gy, Ferencz Csaba, Szilvássy György, Kajdi József, Antall Józsefen, Nemzetközi Valutaalapnak, Lásd Bosznia, Pázmány, Károli, Horváth László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Png cica  A jó emberek mindig szépek mar...  Png rózsa csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Julian Brass gondolata  Nem tudhatod  Éretlen vers  Png csokor  Akarat  Hiányzik  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Még csak most kezdődik a nap  A Megváltó szolgálatában  Szép estét  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Fekete-erdő desszert  Albert Einstein gondolata  Szívem tiéd  Még csak most kezdődik a nap  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szép napot kívánok  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Nem számIt  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Facebookon kaptam  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Lóhere  Zilahy Lajos gondolata  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png telefon  Mai harmónia kártyám  Png lepke  Csak a fogyatkozás látható  Png ház  Facebookon kaptam  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Png virág  Mi lenne ha  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png telefon  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png csokor  Facebookon kaptam  Erdőn  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Nagyon különös  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png cica  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
zsebszerződések révén, mezőgazdaság területe, ország területe, 70-es évek, kölcsönök felvételére, elavult gazdaság, fennálló elavult, legmodernebb nyugati, embargo alatt, magyar-szovjet export-import, adósságspirál jóvoltából, egész nyugati, globális pénzhatalom, akkor nyilvánosságra, lakosság számának, trianoni határok, egészségügyi reformot, többi tanácsot, nemzetellenes lépésekre, posztkommunista párttagok, birtokában volt, posztkommunista rétegben, globalista pénzhatalom, rétegben voltak, lebonyolítás közben, csoport alaposan, leninista egyetemen, marxista politikai, megváltozott helyzetben, 1989-es Ellenzéki, pesti liberális, ifjú Rajk-csoport, idősebb Bush, szovjet csapatok, liberálisokon kívül, régi kommunista, budapesti liberális, megfelelő források, történetek folyamatos, spontán privatizáció, társasági törvény, gazdasági törvényekkel, nemzeti vagyont, ebben szereplő, bennfentes párttag, általuk vezetett, hatalmon lévő, ország közpénzéért, legszélesebb hazai, világraszóló botránnyal, demokratikus belső, megnyert áprilisi, hatalom átvételéről, igazságosabb privatizáció, parlamenti kétharmados, biztos miniszterelnöki, újabb választás, legjobb szakemberek, jelenlegi Szilvássy, 1994-es katasztrofális, ország sorsát, nemzet szempontjából, nemzetre akkor, eltelt időszak, hibás politikának, mindezeket szolgai, nemzet kiszabadulni, nyugati globális, egész világra, múlt évben, izraeli Knesszetben, világon izraeli, globális pénzhatalomnak, privatizáció folyamán, továbbiakban vizsgálnunk, betelepülés dolgában, nemzeti érdekek, magyar viszonyokkal, összehasonlítás katasztrofális, eddigi eseményekből, összefüggéseket meglátni, végrehajtható nemzeti, esetektől függően, világ politikusainak, régi posztkommunista, megfelelő szakemberekkel, csalások lehetőségét, kampányban nagyon, nemzeti oldal, multiknak kell, eddig létrejött, élet minden, posztkommunista felső-, országunk életének, újabb forradalom, globális pénzhatalomhoz, szerbeket térdre, következőket kell, nemzeti oldalnak, hivatalos játékszabályokat, adott szavuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.